Osmaniye'de 'Uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede Uyuşturucu ile mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 15:18

Osmaniye'de 'Uyuşturucu ile mücadele' toplantısı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de 'Uyuşturucu ile Mücadele' toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.
Rahime Hatun Toplantı Salonunda yapılan ve 81 il ile eş zamanlı olarak düzenlenen toplantıya; Vali Coşkun'un yanı sıra Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Savcısı Adem Çalış, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Ovalı ve İl Yazı İşleri Müdürü Fatiş Usta katıldı.
UYUŞTURUCUYLA HEP BİRLİKTE MÜCADELE
Toplantının açılışında konuşan Vali Coşkun, "Bugün tüm illerimizde ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak yapılan bu toplantımızda bağımlılıkla mücadele kapsamında özellikle uyuşturucu ile mücadelede 2018 yılı çalışmalarının genel bir değerlendirmesini ve 2019 yılında bu konuda yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin bir eylem planı hazırlanmasını amaçlıyoruz. Toplumumuzun tüm kesimlerinin desteği ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla, tüm kurumlarımız üzerine düşen sorumlulukları titizlikle yerine getireceklerdir. Böylece hep birlikte bu mücadelede önemli mesafeler alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Vali Coşkun’unun konuşmasının ardından, İl Sağlık Müdürlüğü adına Psikolog Naci Menet tarafından 2018 yılı Uyuşturucu İle Mücadele Faaliyet Raporu’nun sunumu yapıldı. Toplantı; önceki toplantıda alınan kararlar, 2019 yılında uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılması gerekenler ve koordinasyon sağlanması gereken hususların görüşülmesiyle tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!