Osmaniye'de Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 14:39

Osmaniye'de Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu hizmete girdi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, D(HA) - OSMANİYE'de 2 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış konuşması yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 10'u il merkezinde, 6’sı Kadirli’de, 4’ü Düziçi’nde, 2’si Toprakkale’de, 2’si Hasanbeyli’de ve 2’si de Bahçe’de olmak üzere Osmaniye il geneline 26 Acil Sağlık İstasyonu ile hizmet verilmekte olduğunu söyledi.
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ise yapılan çalışmalarla sağlık sektörünün son yıllarda çok daha iyi yerlere geldiğinin altını çizerek, ülke genelinde sağlık sektöründe yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise Acil Sağlık Hizmetlerinin son yıllarda ülkede son derece iyi bir noktaya geldiğini ifade etti.  
Vali Ömer Faruk Coşkun ise şunları kaydetti: "Osmaniye genelinde 26 adet acil sağlık hizmetleri istasyonunda 41 ambulansımız 370 personelle hizmet verilmekte olup, 10 dakikanın altında bütün vakalara intikal edip hastaların ilgili sağlık kurumuna sevki sağlanmaktadır. İlk müdahale sağlık açısından büyük önem taşmaktadır. 112 istasyonlarımız bu konuda hizmet veren, eğitimli donanımlı çalışma arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Bu arkadaşlarımız Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaniye’de de en iyi hizmeti vermek için gayret göstermektedirler."
 OSMANİYE’DE 3 ACİL YARDIM AMBULANSI HİZMETE ALINDI
Açılış konuşmalarının ardından, Merkez, Toprakkale ve Hasanbeyli'deki  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında ki İstasyon sorumlularına teşekkür belgeleri verildi. Belgelerin takdiminin ardından Osmaniye 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılışı Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları tarafından yapıldı. Vali Coşkun, açılışın ardından İstasyonu gezerek, bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!