Osmaniye İŞKUR'da engelli personel seçmesi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye İŞKURda engelli personel seçmesi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2020 12:52

Osmaniye İŞKUR'da engelli personel seçmesi yapıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğüne kayıtlı özel sektör iş yerlerinden engelli açığı bulunan firmalar, İŞKUR'da engelli seçmesi yaptı.
Kuruma kayıtlı engelli iş arayanlar bilgilendirilerek, İŞKUR'a davet edildi. Toplantıda A101 Marketler Zinciri, Tosçelik ve Tosyalı Toyo işveren temsilcilerinin yanı sıra İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu ve Engelli İş Koçu Hasan Ayhan da hazır bulundu.
Engelli katılımcılara seslenen İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu; kamu ve özel sektör engelli işe yerleştirmeleri ile ilgili bilgiler vererek, Osmaniye İŞKUR'un bu kapsamda üzerine düşen yükümlülüklerini özenle yerine getirdiğini, yıl boyunca işverenlerin talepleri oldukça bu tür toplantıların düzenleneceğini, iş yerlerinin engelli kontenjanlarının sıkı takipte olduğunu ve engelli açıklarının Engelli İş Koçu Hasan Ayhan tarafından takip edildiğini belirtti. Daha sonra, yapılan seçmelerde söz konusu firma yetkilileri toplam sekiz kişilik kontenjan için 78 kişi ile görüşme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!