Öğrenciler Çanakkale gezisine uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler Çanakkale gezisine uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 15:44

Öğrenciler Çanakkale gezisine uğurlandı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası tiyatro yarışmasında dereceye giren öğrenciler Çanakkale gezisine uğurlandı.
Çanakkale'yi ilk defa görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan öğrenciler Başkan Kadir Kara'ya teşekkür etti. "Milli Mücadele ve Kahramanlık" konulu liseler arası tiyatro yarışmasında dereceye girenleri Çanakkale’ye gururla gönderdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, "Türk milleti için maneviyatı çok yüksek olan Çanakkale’ye sizleri uğurluyoruz. Kalplerimiz ve gönüllerimiz sizlerle birlikte. İnşallah orada milli ve manevi değerlerimizi yerinde görerek daha çok gururlanacaksınız. Bizim ve bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Bu cennet vatanın nasıl kazanıldığını görün, o ruhu yüreğinizde hissedin. Sizlerin milli ve manevi duygularla yetişmeniz, atalarımızın hangi zor şartlarda bu ülkeyi kurtardıklarını bilmeniz açısından önemli olan bu gezide hayırlı yolculuklar diliyor su gibi gidip su gibi gelmenizi temenni ediyorum." dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ise konuşmasında şunları kaydetti: "Değerli öğrenciler, bu genç yaşta şehitler diyarı Çanakkale’yi ziyaret etme imkânı buldunuz. Sizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayırlı yolculuklar diliyorum."
2 gün sürecek olan gezi için düzenlenen uğurlama törenine, Başkan Kadir Kara, Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve öğrencileirn aileleri katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!