İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'dan Osmaniye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoydan Osmaniye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2019 13:14

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'dan Osmaniye ziyareti

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin daha sonra Valilik makamında Vali Ömer Faruk Coşkun ile bir süre görüştü. Ziyarette Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan yer aldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy görüşme sonrası yaptığı konuşmada "Osmaniye'nin ve bölgenin huzur ve güvenliği için görev yapan jandarmamızın, emniyetimizin ve diğer kurumlarımızın tam bir koordinasyon içinde çalışmalarına verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz de bugün hem arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve onların taleplerini dinlemek için ziyarette bulunduk" diye konuştu.
Vali Coşkun ise hem Emniyet Müdürlüğü hem de Jandarma Komutanlığı ile güzel bir uyum içinde faaliyetlerini yürüttüklerini ifade ederek "Sizlerin de desteği ile güven ve huzur ortamını daha da ileriye taşımak için bu gayreti devam ettireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!