Vali Coşkun, Çolaklı Köyü sakinlerinin sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, Çolaklı Köyü sakinlerinin sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 11:36

Vali Coşkun, Çolaklı Köyü sakinlerinin sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hasanbeyli ilçesine bağlı Çolaklı köyünde, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.
Vali Coşkun’un ziyaretinde Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Bulanık ve Mustafa Acar ile ilçe kurum müdürleri de yer aldı.
Köy Meydanında, köy sakinleri ile buluşan Vali Coşkun ilk olarak Köy Muhtarı Adem Sönmez'den köyün nüfusu, geçim kaynakları, eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Köy Muhtarı Adem Sönmez, davetlerini kırmayıp köylerini ziyaret ettiği için tüm köy halkı adına Vali Coşkun'a teşekkür etti.
Vali Ömer Faruk Coşkun ise zaman zaman ilçe ve köylere ziyaret gerçekleştirdiklerini, sorun ve talepleri dinlediklerini ifade ederek, "İlçe ve köylerimizi mümkün olduğunca sık ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bugün de hem sizlerin taleplerinizi, önerilerinizi almak hem de köyümüzle ilgili hususları sizlerle istişare etmek için Çolaklı Köyümüzdeyiz. Bizleri, köyünüzde misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Vali Coşkun, konuşmasının ardından sözü köy sakinlerine bırakarak kendisine iletilen sorun ve talepleri tek tek dinledi. Tüm talepleri değerlendirmeye aldıklarını ve ilk olarak acil çözüm gerektirenler olmak üzere, her biri için çözüm üretmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Coşkun, "Hedefimiz, ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın mümkün olan en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmeleridir. Tüm kurumlarımızla birlikte bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz" dedi. Çolaklı Köyü muhtarı ve köy sakinleri, Vali Coşkun’a köylerini ziyaret ettiği ve sorunlarını, taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!