Sosyal medyada gördüğü ilana kandı 90 bin lirasını kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada gördüğü ilana kandı 90 bin lirasını kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2019 14:41

Sosyal medyada gördüğü ilana kandı 90 bin lirasını kaptırdı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/BAHÇE (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'de sosyal medya üzerinden gördüğü 'hayvan alım ilanını' inan besici A.E.,  90 bin 750 lirasını dolandırıcılara kaptırdı.
Sosyal medya hesabından  küçükbaş hayvan satış ilanını gören A.E., şüpheli şahıslarla irtibata geçerek, Bahçe İlçesi Gökmustafalı Köyün Demircikli Mevkiinde bulunan ve kendilerine ait olduğunu söyledikleri 102 adet koyun, 6 adet koç ve 104 adet kuzu için pazarlık yaparak 130 bin 750 liraya anlaşma yaptı. Bunun üzerine yüz yüze görüştüğü H.B., B.Ç., A.Ç. ve D.Ç.'ye 66 bin 750 lirayı elden veren A.E., 24 bin lirayı ise H.Ç.'nin hesabına internet bankacılığını kullanarak havale etti. Şüpheliler de hayvanlara rapor çıkartmak bahanesiyle ortadan kayboldu.

Hayvanların ise H.A.'ya ait olduğunu öğrenen A.E., Bahçe İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldu. İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan jandarma, şüpheli H.A. ve D.Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına alırken, diğer firari H.B., B.Ç. ve A.Ç.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!