Niğde’de 'karla mücadele ekibi' kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de karla mücadele ekibi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2019 10:58

Niğde’de 'karla mücadele ekibi' kuruldu

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,/DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi bünyesinde 'karla mücadele ekibi' oluşturduklarını söyledi.
Kent genelinde 131 köy yolunda yapılacak olan karla mücadele çalışmaları için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Vali Şimşek, "İl Özel İdaresi bünyesindeki tüm araç ve personelleriyle karla mücadele ekibi oluşturuldu. Ekipte 10 greyder, 2 dozer, 6 binek araç, 11 kar bıçaklı kamyon, 3 yükleyici, 6 adet kanal kazıcı ve bir de iş makinelerine yerinde müdahale edebilecek seyyar tamir aracı bulunuyor. Ekipler 24 saat esasına göre 32 araç ve 71 personel ile hazır bekletiliyor. Kış aylarında yolu kapanan köylerle irtibatta bulunularak, alınan tüm mesajlar kriz merkezinde anında değerlendirilecek ve ekipler kapalı köy yoluna müdahale edebilecek. 131 köyümüzün tüm yollarının kar nedeniyle kapanmaması için gereken tüm önlemler alındı" dedi.
Vali Şimşek, tedbirli ve dinamik şekilde çalışarak acil durumda olan hiçbir hastanın ve yaşlının mağdur edilmeden istenilen anda şehir merkezine ulaştıracağını kaydederken, Niğde İl Özel İdaresi ekiplerine çalışmalarında başarı diledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!