Niğde’de bayramda alınan tedbirler kazaları önledi

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de bayramda alınan tedbirler kazaları önledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 09:32

Niğde’de bayramda alınan tedbirler kazaları önledi

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’de 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca alınan trafik tedbirleri sayesinde can kaybı sayısında azalma yaşandı. 
Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, 9 günlük bayram tatili boyunca aldıkları bayram tedbirleri sayesinde geçen yıla göre trafik kazalarında yüzde 26 azalma yaşandığını söyledi. 
Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için Niğde Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Cebeloğlu: “İlimiz konum itibariyle komşu iller ile  karayolları bağlantıları var. Özellikle bayram tatilleri süresince araç trafiği açısından yoğunluğun yaşandığı iller arasındadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı öncesinde ve  Bayram süresince trafik yoğunluğu nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde memleketlerine ve tatil bölgelerine ulaşabilmeleri açısından en üst seviyede gerekli tedbirleri aldık.   Bunun sonucu olarak da geçmiş yıllara göre  trafik kazalarında  yüzde 26 azalma yaşandı” dedi.
BAYRAM TATLİ BOYUNCA 45 KAZA MEYDANA GELDİ
Bayram tatili boyunca 45 trafik kazası meydana geldiğini anlatan Cebeloğlu: “ Niğde’de sorumluluk alanı içerisinde biri ölümlü, 45 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 66 kişi yaralandı” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!