Niğde Valisi Şimşek, öğrencilerle birlikte bağlama çaldı

Güncelleme Tarihi:

Niğde Valisi Şimşek, öğrencilerle birlikte bağlama çaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 15:30

Niğde Valisi Şimşek, öğrencilerle birlikte bağlama çaldı

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, öğrencilerle bağlama çaldı.
Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan merkez hakkında bilgi alan Vali Şimşek, kurum yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun yürüttüğü çalışmalar hakkında bir süre sohbet etti. Derslikleri tek tek gezerek öğrencilerle bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, Ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan projelerle yakından ilgilenerek öğrencileri tebrik etti.

Merkezdeki müzik bölümünden öğrencilerle bağlama çalan Vali Şimşek daha sonra yaptığı açıklamasında, “Merkezimiz, okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretime devam eden ve özel yeteneği olduğu keşfedilen öğrencilerimize, okullarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin bilincinde olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak için destek eğitimi vermek üzere açılmıştır. Çocuklarımızın yeteneklerini görmek ve böylesine güzel şeyler ortaya koymaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Burayı gezerken öğrencilerin heyecanı, yetenekleri ve isteklerine kayıtsız kalmak mümkün değil. Öğrencilerimizi gördükçe geleceğe dair umudum artıyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!