Niğde protokolünden Araştırma Merkezi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Niğde protokolünden Araştırma Merkezine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 16:00

Niğde protokolünden Araştırma Merkezi'ne ziyaret

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne ziyarette bulunup, incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar'ın da eşlik ettiği ziyarette, uygulama ve araştırma merkezinin müdürü Prof. Dr. Ayhan Ceyhan ve Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Ayhan Ceyhan, merkezde 1 veteriner, 2 ziraat mühendisi, 1 sağlık teknikeri ve 1 teknisyen ile 15 işçinin çalıştığı merkezin, tarım bilimleri ve teknolojileri kapsamına giren tüm alanlarda araştırmalar, incelemeler ve uygulamalar yaptığını söyledi. 
Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan ise,  Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin öğrencilerinin uygulama ve staj yapacakları son derece modern bir alan olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Çalışkan, merkezde ayrıca ulusal ve uluslararası düzeyde çiftçi eğitimleri verilmesinin de amaçlandığını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!