Ebe ve hemşireler mezun oldu

Güncelleme Tarihi:

Ebe ve hemşireler mezun oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2019 14:43

Ebe ve hemşireler mezun oldu

Haberin Devamı

Ali KADI/NIGDE,(DHA)-NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi  Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde, 2018-2019 eğitim- öğretim yılında, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun olan hemşire ve ebeler için “Ant İçme” töreni düzenlendi.
Törene, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nil Bağrıaçık, akademik personel, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nil Bağrıaçık, Ant İçme Töreninde yaptığı konuşmada, “Yüksekokulumuzun genç, dinamik ve deneyimli akademik kadrosu ile dört yıllık eğitimin sonunda, klinik bilgi ve beceriye, mesleki etik değerlere sahip mezunlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gün burada insan yaşamın tüm evrelerinde, insan, çevre ve sağlık odaklı çalışan ve insanlık var oldukça değerini yitirmeyecek olan hemşirelik ve ebelik mesleğine yeni adaylar katmaktan çok mutluyuz” dedi.
Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik ise konuşmasında, eğitimin aileden başladığını belirterek, “Öğrencilerimizin ailelerine, çocuklarına bir hayat boyu verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Program kapsamında, Üniversitenin  Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından, Şerife Sarıgül’ün şefliğinde müzik dinletisi gerçekleştirildi. Program, Ebelik Bölümü ile Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin Ant İçmesi ve mezuniyet belgelerini almalarının ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!