
Andaç ARSLANPAY/ ÇAMARDI(Niğde),(DHA)- NİĞDE'nın Çamardı ilçesinde deneme sınavında başarılı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri için şehir gezisi düzenlendi.
Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu idaresi tarafından, deneme sınavında başarı gösteren 8. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup ile Niğde gezisi düzenlendi. Gezide öğrenciler ilk olarak Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'ı ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar, öğrencilere başarılı olmanın yollarını anlattı. Niğde Belediyesi'nin düzenlediği kitap fuarını da gezen öğrenciler, öğle yemeğinin ardından Niğde Fen Lisesi ve Proje İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.
FOTOĞRAFLI
Çamardı haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Çamardı ilinden Yatılı bölge ortaokulu öğrencilerine şehir gezisi hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 16 Kasım 2019 tarihinde saat 14 44’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Yatılı bölge ortaokulu öğrencilerine şehir gezisi haberi güncellenecektir.