Başkan Seçen: ''Esnaf ve sanatkarlarımız, baş tacımız''

Güncelleme Tarihi:

Başkan Seçen: Esnaf ve sanatkarlarımız, baş tacımız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 11:56

Başkan Seçen: ''Esnaf ve sanatkarlarımız, baş tacımız''

Haberin Devamı

Zafer BARIŞ/NEVŞEHİR (DHA) - NEVŞEHİR Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi ve büyümesi için etkin bir misyon üstlenen esnaf ve sanatkârların her zaman baştacı olduklarını söyledi.

Başkan Atilla Seçen, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Şehrin başta ekonomi olmak üzere sosyal ve kültürel anlamda büyümesi ve gelişmesi için esnaf ve sanatkârların önemli bir misyon üstlendiğine inandığını dile getiren Seçen, ''Ülkemizin yanı sıra dünya insanlığının değer verdiği ve ziyaret ettiği en önemli merkezlerden biri olan Kapadokya bölgemizin ana idari merkezi konumundaki Nevşehir’de, ekonomi başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlarda gelişimi yönünde ciddi bir misyon üstlenen esnaf ve sanatkarlarımız bizlerin baştacıdır. Nevşehir Belediyesi ile esnaf ve sanatkarlarımızın işbirliği geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sürecek” dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı da, Belediye Başkanı Seçen’in ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydetti. Pınarbaşı, Nevşehir’in her alanda gelişmesi ve büyümesi anlamında çaba harcayan esnaf ve sanatkarlar ile Nevşehir Belediyesi’nin bugüne kadar ikili bir çok çalışmayı hayata geçirdiğini belirterek, Seçen’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!