Minik yüreklerden 'fotoğraflarla sonbahar' sergisi

Güncelleme Tarihi:

Minik yüreklerden fotoğraflarla sonbahar sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 11:10

Minik yüreklerden 'fotoğraflarla sonbahar' sergisi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki iki ilkokulun anasınıfı öğrencileri, eTwinning projesi kapsamında, öğretmen ve velilerin desteğiyle 'fotoğraflarla sonbahar' adlı sergi açtı.

Şehit Ahmet Benler İlkokulu ile Şehit Nedip Cengiz İlkokulu'nun anasınıfı öğretmenleri Zeynep Emre ve Elvan İlter Şarkı'nın koordinesinde, eTwinning projesi kapsamında çalışma yapıldı. Anasınıfı öğrencilerin sonbahar mevsimini öğrenmesi için yapılan etkinlikte, 'Fotoğraflarla Sonbahar' adlı sergi hazırlandı. Çocukların doğadan topladığı çeşitli ağaçlara ait kuru yapraklar ile mevsimi anlatan yağlı ve kuru boyayla yapılan resimler sergilendi. Ayrıca velilerin desteğiyle turşu kurma ve reçel yapma hazırlıkları da etkinlikte çocuklara gösterildi.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "eTwinning, öğrencilerin becerilerini geliştirmek için Avrupa Birliği tarafından 38 ülkede 13 yıldır uygulanan projedir. eTwinning üyesi öğretmen ve okullar, öğrencileriyle yaptığı doğa, bilim, beceri projelerini paylaşmaktadırlar. İki okulumuzun anasınıfı öğretmenleri, velilerinin desteğiyle projelerini hayata geçirdiler" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!