Otomobil sulama kanalına düştü

Güncelleme Tarihi:

Otomobil sulama kanalına düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 20:38

Otomobil sulama kanalına düştü

Haberin Devamı

Süleyman İLTER / KÖYCEĞİZ (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde, sürücüsünün dikkatsizliği sonucu sulama kanalına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Çandır Mahallesi Horozlar Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan tatil için Köyceğiz'e gelen A.U. yönetimindeki 35 GE 6050 plakalı otomobil Dalyan Feribot İskelesi'ne geldiğinde sürücüsünün yağan yağmurun etkisiyle Dalyan Kanalı'nı fark etmemesi sonucu kanala düştü. Kanalın karşı tarafında bulunan ve kazayı gören Dalyan Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Otomobilde bulunan A.U. ve H.A. ekipler kaza yerine gelene kadar kendi imkanlarıyla kanala düşen otomobilden çıktı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri A.U. ve H.A.'yı ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan A.U. ve H.A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, kanala düşen otomobil vinçle kanaldan çıkarılırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı sık sık kaza yaşanan kanalın her iki tarafındaki trafik uyarı işaretlerinin yenilenmesi için çalışma başlattı. 

FOTOĞRFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!