Datça'da CHP'li Uçar seçim zaferini partililerle kutladı

Güncelleme Tarihi:

Datçada CHPli Uçar seçim zaferini partililerle kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 12:43

Datça'da CHP'li Uçar seçim zaferini partililerle kutladı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça ilçesinde belediye başkanlığına tekrar seçilen CHP'li Abdullah Gürsel Uçar, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Ayrım gözetmeden herkesi kucaklayacağım" dedi.

Datça'da 57 sandıkta resmi olmayan sonuçlara göre, toplam 14 bin 451 seçmen oy kullandı. 13 bin 962 oy geçerli sayıldı. Kullanılan oyların 7 bin 757'sini alan Abdullah Gürsel Uçar, yaklaşık yüzde 55.5 oy oranıyla CHP'den tekrar belediye başkanlığına seçildi. En yakın rakibi Cumhur İttifakı adayı MHP'li Feyzullah Güladaya'ya 2 bin 170 oy fark atan Uçar, zaferini partililerle kutladı. Sonuçların belli olmasından sonra, CHP Datça ilçe Başkanı Aytaç Kurt ile kol kola yürüyerek Datça Cumhuriyet meydanına gelen Uçar, burada partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

'AYRIM GÖZETMEDEN HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM'

Halka seslenen Uçar, seçimlerin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmasında, Datça'da 22 bin 260 nüfusun her bir bireyini ayrım gözetmeden tamamını kucaklayarak, ilçeyi barış, huzur ve kardeşliğin şehri yapacağının sözünü veren Uçar şunları söyledi:

"Datça'yı hiçbir zaman kapitalizme, zengine talan ettirmeyeceğimize, Datça'nın sanatını, kültürünü geliştirip, doğasını bozmadan hep beraber mutlu yaşamanın yollarını arayıp, 22 bin insanın Datça'da huzur içinde yaşamanı sağlayacağımıza, dürüst ve çalışkan olacağımıza, bize bu ülkeyi emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinden ayrılmadan, bu ülkenin, Datça'nın, Muğla'nın kalkınması için var gücümüzle çalışacağımıza, Datça'da, nice mutlu yılları beraber yaşacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum. Dürüst ve ilkeli bir şekilde çalışarak, Datça'mızı yarın bugünden daha iyi yapacağımıza namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Çalışacağız, çalışacağız ve çalışacağız."

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan coşkulu kalabalık, zaman zaman 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Türkiye laiktir laik kalacak' diye slogan atarak, Uçar'a destek verdi.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!