Datça Emniyet Müdürlüğü'ne yeni ekip otosu

Güncelleme Tarihi:

Datça Emniyet Müdürlüğüne yeni ekip otosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2019 09:56

Datça Emniyet Müdürlüğü'ne yeni ekip otosu

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça ilçesinde, Datça Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği'nin öncülüğünde, hayırseverlerin katkıları ile alınan ekip otosu, törenle Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Törende, ekip otosunun alımında 5 bin TL ve üzeri bağışta bulunan 19 kişiye, dernek tarafından teşekkür plaketi verildi.

Çakar lamba ve çelik kafesten yapılan özel zanlı bölümü ile yaklaşık 130 bin TL'ye mal olduğu öğrenilen ekip otosunun teslimi için ilçedeki bir restoranda düzenlenen törene, Datça Kaymakamı Mesut Çoban, CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça İlçe Emniyet Müdürü Raşit Özkan, Datça Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Nizamettin Yanlı ile destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verilecek olan işadamı, esnaf ve tüccarlar katıldı.

Datça Kaymakamı Mesut Çoban törendeki konuşmasında, 3 ay önce kurulan derneğin bu kadar kısa zamanda, Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan bir ekip otosunu temin etmesini takdirle karşıladığını söyledi.

Datça Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Nizamettin Yanlı ise konuşmasında, Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni bir ekip otosu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yanlı, dernek olarak Emniyet Müdürlüğümüz'ün ihtiyaçlarına karınca kararınca katkı vermenin yanı sıra gençleri ve geleceği tehdit eden uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklarla mücadele için seminerler ve çeşitli aktiviteler düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Teslim edilen ekip otosunun, Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından kullanılacağı bildirildi.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!