Toroslar’ın çehresi değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Toroslar’ın çehresi değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 13:29

Toroslar’ın çehresi değişiyor

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediyesi, fiziki belediyecilik çalışmaları kapsamında başlatmış olduğu asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Asfalt serim çalışmalarının yanında da birçok cadde ve sokakta bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye, ilçenin çehresini değiştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu çerçevede Osmaniye Mahallesi’nde finişerli asfalt serim çalışması yaparken, Zekiayan ve Sağlık Mahallesi’nde de yol düzenleme ve asfalt bakım çalışması yaptı. Yaklaşık 500 ton finişerli asfalt kullanılan çalışma bölge halkını memnun etti. Vatandaşların özellikle kış aylarında yağmur, çamur nedeniyle sıkıntı yaşamamaları amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, Toroslarımıza artı değer katmak amacıyla belirlediğimiz program dâhilinde 7/24 hizmet veriyoruz. Osmaniye Mahallemizde finişerli asfalt serimi çalışması başladı. Mahallemizin bazı sokaklarında ise tamamlandı. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bizim için önemli olan kalıcı ve güzel işler yapmak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda buna özen gösterdik” diye konuştu.
Belediyenin yaptığı yol çalışmalarının ulaşımı rahatlattığını söyleyen Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz ise, “Osmaniye Mahallemizde asfalt serim çalışmaları başladı. Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!