Tarsus’ta üstgeçite bakım

Güncelleme Tarihi:

Tarsus’ta üstgeçite bakım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 13:00

Tarsus’ta üstgeçite bakım

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesindeki Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri, Tarsus ilçe merkezinde bulunan ve her gün binlerce aracın geçiş yaptığı Şehit Pilot Üsteğmen Sunay Atilla Üstgeçiti’nin bağlantı noktalarında oluşan yıpranmayı ve boşlukları, yaptıkları titiz çalışmayla ortadan kaldırdı.
Tarsus’ta 27 yıldır kullanılan Şehit Pilot Üsteğmen Sunay Atilla Üstgeçiti’nin bağlantı noktalarında oluşan boşluklar, Büyükşehir ekiplerinin gece yarısına kadar süren çalışmasıyla ortadan kaldırıldı. Kent trafiğinin büyük oranda yükünü çeken üstgeçidin, kuzey-güney hattında bulunan 2 ve güney-kuzey hattında bulunan 2 olmak üzere toplamda 4 birleşme noktasında son dönemlerde yıpranma ve boşluklar oluşmaya başladı.
Dilatasyon plakası boşluğu olarak adlandırılan 4 noktada, ekipler önce yıpranan asfaltı söküp, zemin hazırlığı yaptıktan sonra söz konusu noktaları asfaltladı.
Ekiplerin çalışması sırasında üstgeçitte araç geçişine izin verilmedi. Gece yarısına kadar süren çalışmaların tamamlanmasının ardından yol trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!