Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde imza töreni

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde imza töreni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 14:41

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde imza töreni

Haberin Devamı

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)-  ORGANİZE Sanayi Bölgesi’nde arsa satışları kapsamında Tarsus Belediyesi satın aldığı 100 dekar sanayi parselinin imza töreni yapıldı.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ndeki imza törenine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Belediye Başkan yardımcıları Ali Erhan Okyay, Ünzile Kuru, Tarsus İmar İnşaat Genel Müdürü İhsan Özdemir, Tarsus OSB Bölge Müdürü Şükrü Caner Özcan ile TSO yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin kent ve bölge için büyük önem arz ettiğini belirterek, “Tarsus Organize Sanayi bölgesi faaliyete geçtiğinde yaklaşık 15 bin kişiye istihdam sağlayacak ve aynı zamanda kent ve bölge ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden Tarsus Belediyesi İmar İnşaat Ticaret Ltd. Şti. olarak 100 dönüm sanayi parseli aldık. Hem üreteceğiz ve ekonomiye katkı sağlayacağız ve hemde istihdam yaratacağız. Tarsus OSB’nin faaliyete girmesiyle kent ayağa kalkacak ve Tarsus’un ekonomik anlamdaki kurtuluşu olacaktır. Tarsus OSB’nin hayata geçmesi bölgede büyük ses getirecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Tarsus OSB Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ise  belediyeciliği sadece sosyal hizmetler sunan, sadece alt yapı sunan kurum olmadığını, üreterek, istihdam yaratarak ekonomiye ciddi katkılar sağlaması gerektiğini belirterek, "Çağdaş belediyecilik üretip katkı sağlayan, işsizliğe çare bulan ve böylece halkın yaşam kalitesinin ve refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlayan kurum olmalıdır. Bu bağlamda Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan 100 dönüm sanayi parseli alarak çok ciddi bir katkıda bulunmuştur. 2015 yılında yola çıktığımız Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 1. Etap sanayi parsellerinin bulunduğu bin dönümlük arazi satışı tamamlanmıştır. Tarsus Belediyesi’nin 12.5 milyon liralık 100 dönümlük sanayi parseli hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
Konuşmaların ardından 100 dönümlük sanayi parselinin ön anlaşmasının imzaları, hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle atıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!