Emniyet Müdür Şahne: Amacımız kentimizde huzuru sağlamaktır

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdür Şahne: Amacımız kentimizde huzuru sağlamaktır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 12:21

Emniyet Müdür Şahne: Amacımız kentimizde huzuru sağlamaktır

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, amaçlarının kentin huzurunu sağlamak olduğunu söyledi.
Tarsus ilçesinde Çağlayan ve Öğretmenler Mahallesi'ndeki kıraathanelerde bölge esnafı ve muhtarların katılımı ile 'Huzur Toplantısı' gerekleştirildi. Toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Şahne, Belediye Başkanı Şevket Can, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, kendisine iletilen sorunlarla ilgili çözüm önerilerini sundu. Müdür Şahne, telefon numarasını da vatandaşlarla paylaşarak, 7 gün 24 saat beni arayabilirsiniz. Çünkü bizim amacımız bu güzel kentimizde huzuru sağlamaktır" dedi.
Mersin genelinde uyuşturucu ile mücadeleye hız kesmeden devam ettiklerini belirten Müdür Şahne, "Olaylara karşı duyarsız kalınmaması çok önemlidir. Dolayısıyla çevremizde olan olaylara karşı beni ilgilendirmez tavrıyla değil, duyarlı bir şekilde bakmalıyız. Bu çalışmalarımızda da sizlerin desteği olmadan da olmaz. Vatandaşlarımız 155'i aradığında bazı şeylerden çekindiği için kimlik bilgilerini vermiyor. Ben garanti ediyorum bu bilgilerden bizden başka kimsenin haberi olmaz, olamaz" diye konuştu.
Belediye Başkan Can ise Müdür Şahne'nin Tarsus'ta toplantı yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, huzurun ve barışın olduğu bir ilçe için bütün kurumlarla birlikte çalıştıklarını söyledi.
Emniyet personeli olmanın kutsal bir görev olduğunu ve kolay olmadığını kaydeden Can, şunları söyledi:
"Bu kutsal görev vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak sevgisi olmasa yapılmayacağını biliyorum. Bütün emniyet güçlerimizin ve silahlı kuvvetlerimizin şahsım olarak, kurumum olarak ve Tarsus halkı olarak her zaman yanınızdayız. Çünkü biz vatanımız, milletimizi, bayrağımızı ve siz değerli emniyet güçlerimizi yürekten seviyoruz."
Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, Tarsus'ta yaşayan herkese hizmet ettiklerini vurgulayan Can, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz de her ne kadar emniyet gücü olmasak da belediyecilik de dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır. Ayırmadan, ayrım yapmadan, hakkaniyeti uygulayarak şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet ediyoruz. Yaşadığımız toprakların kıymetini bilelim. Bizim gidecek bir yerimiz, gitmeye de niyetimiz yok."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!