Başkan Can: Hizmetlerimizle halkımızın gönlüne girdik

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can: Hizmetlerimizle halkımızın gönlüne girdik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 14:00

Başkan Can: Hizmetlerimizle halkımızın gönlüne girdik

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Görevde olduğumuz sürece 336 bin hemşerimizin belediye başkanı olduk. Biz hizmetlerimizle halkımızın gönlüne girdik" dedi.
Başkan Can, geride kalan görev süresini değerlendirdi. Gece-gündüz yorulmadan çalıştıklarını belirten Can, "Hizmetlerimizi ayrım yapmadan, ayırmadan yapıyoruz. Bölgenin ihtiyacına göre hizmet üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Maliyeti 20 milyon TL olan Berdan projemizin 1'nci etabını hizmete sunduk. Tarsus'un her mahallesinde, her sokağında, her köşe başında alın terimiz, ayak izimiz var. 'Şehitlerimiz namusumuzdur, gazilerimiz onurumuzdur' düşüncesi ile 73 şehit ailesine ücretsiz konut veren Türkiye'de tek belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'de 'Mükemmellik Ödülü' alan az belediyelerden biriyiz. Avrupa'da 'Başarı Ödülü'nü 2 yıl üst üste alan tek belediye olduk" diye konuştu.
Tarsus'ta doğup Tarsus'ta büyüdüğünü dile getirerek, bu kente hizmet verme imkanı bulduğu için şükrettiğini aktaran Can, şunları kaydetti:
"Bu düşünceyle çalışıyoruz ve böylede devam edeceğiz. Her zaman dediğim gibi, bizim görevimiz sadece yol yapmak, park yapmak değil. Şehrimizde yaşayan bütün insanlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamaktır. Allah birlikteliğimizi daim etsin. Boşuna, 'Biz büyük bir aileyiz' demiyoruz. Acımızı, sevincimizi paylaşarak, sevgimizi alın terimize katarak bu günlere geldik. Görevde olduğumuz sürece 336 bin hemşerimizin belediye başkanı olduk. Allah'ın izniyle olmaya devam edeceğiz. Biz hizmetlerimizle halkımızın gönlüne girdik."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!