Silifke'de tekne turlarına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Silifkede tekne turlarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2019 10:23

Silifke'de tekne turlarına büyük ilgi

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/SİLİFKE, (Mersin), (DHA) - MERSİN’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu mahallesinde düzenlenen günübirlik yat turları yaz sezon sonu yaklaşmasına rağmen yoğun ilgi görüyor.
Sabah saatlerinde Taşucu Limanı'ndan hareket eden teknelerle tura çıkan tatilciler, Barbaros Koyu, Dana Adası, Tisan Yarımadası ve Boğsak Koyu arasında bulunan doğal güzellikleri gezip, yeşil ile mavinin örtüştüğü koylarda mavi serinliğin tadını çıkarıyor. Taşucu turizm işletmelerince düzenlenen turların en dikkat çekici eğlence etkinliğini ise köpük partisi ve çeşitli animasyon gösterileri oluşturuyor. Bu kapsamda yazın son günlerini değerlendirmek isteyen yaklaşık 500 tatilci, 7 tekne ile mavi yolculuğa çıktı. Akdeniz’in serin sularında dört ayrı koyda yüzen, teknede güneş banyosu yapan, köpük partisinde eğlenen gruplar, hareketli müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynayıp, çeşitli yarışmalarla hünerlerini sergiledi. 
Akdeniz'in serin sularında gün boyu eğlenen tatilciler, kışa girmeden mavi yolculuk gerçekleştirmenin keyfini yaşadıklarını söyledi. Tekne işletmecileri ise, tekne turlarının yanı sıra gece mehtap turları düzenlediklerini, turların eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!