Başkan Hamit Tuna: Doğru kararları oluşturmak adına yola çıktık

Güncelleme Tarihi:

Başkan Hamit Tuna: Doğru kararları oluşturmak adına yola çıktık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 17:08

Başkan Hamit Tuna: Doğru kararları oluşturmak adına yola çıktık

Haberin Devamı

Erol OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı ve MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, "Kentimiz için önemli adımları ve doğru kararları oluşturmak adına yola çıktık" dedi.
Tuna, Silifke'deki STK'ları ziyaret etti. Üretime yönelik projelerin masaya yatırıldığı ziyaretlerde sorunları ve talepleri dinleyen Tuna, "Ortak akılda ve birlikte yapabilmenin güzelliğini Toroslarımızda başardık. Kurumlarımızla her zaman istişaremiz güçlü oldu. Mersin'de huzur ve güvenin tesis edilmesi noktasında uzlaşmacı yanımız ve yönümüz var. Biz herkesle oturur, konuşuruz ve ortak akılda bir yol buluruz. Kentimiz için önemli adımları ve doğru kararları oluşturmak adına yola çıktık. Toroslar'da 'sağlık, eğitim ve gençlik' dedik. Sağlığın bütün resmi kurumlarını bölgemize çektik. Diş Hastanesi'ne yer verdik, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yerinin büyütülmesini sağladık. Mersin Şehir Hastanesi'nin bölgemizde konuşlanmasına vesile olduk. 25 okul yeri vererek, Toroslar'ı en fazla eğitim kurumuna sahip ilçe konumuna getirdik. 10 spor kompleksi yaptık, 5 spor kompleksimizin yapım çalışmaları sürüyor. Toroslar'ı tesis bakımından, Çukurova çanağında en önde belediyelerden biri yaptık" diye konuştu.
'BOYNUMUZUN BORCU'
Toroslar'daki hizmetlerin adaletli bir şekilde yapılmasına özen göstirdiklerinin altını çizen Tuna, şunları söyledi:
"Adaletli olmayan, payidar ve kalıcı olamaz. Hizmetlerimizi ve insanlarımıza yaklaşımımızı hep adaletli bir şekilde kendimize şiar edindik. Şehirde ne varsa köylerimizde de olsun istedik. Buraların doğal dokusunu bozmadan hizmetler ürettik. Toroslar artık doğaya açılan kapı olarak tabir edilmektedir. Biz bu hizmetlerimizi Mersinimize de yaymak istiyoruz. Yaşadığımız yerlerin doğallığını bozmadan yaşam kalitesini yükselten projelerle daha yaşanılabilir bir pozisyona sokmak bizim boynumuzun borcudur. Belediyecilikte de formülümüz; ilgi, bilgi ve takiptir. İşimizle ilgili ve bilgili olduk ve hizmetlerimizin kalıcı olması için hep takibini yaptık."
Başkan Tuna STK ziyaretlerinin ardından esnaflara 'hayırlı işler' dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!