İbrahim amca artık evden çıkabilecek

Güncelleme Tarihi:

İbrahim amca artık evden çıkabilecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 13:47

İbrahim amca artık evden çıkabilecek

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in Mut ilçesinde Parkinson ve Alzheimer hastalıklarıyla boğuşan İbrahim Arslan (88), bir bacağı kırılınca yaklaşık bir yıldır evden dışarıya çıkamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Arslan'a tekerlekli sandalye gönderdi.
Mut ilçesi Köselerli Mahallesi’nde yaşayan İbrahim Arslan, önce Parkinson hastalığı ile ardından Alzheimer ile mücadele etmeye başladı. Tam 11 yıldır gelini tarafından bakımı yapılan İbrahim Arslan, bacakları kırılınca yaklaşık 1 yıldır yaşadığı evden dışarı çıkamaz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Arslan'a tekerlekli sandalye gönderdi.
11 yıldır kayınbabasının yanında olan ancak son 1 yıldır gideceği her yere sırtında götürüp getirdiğini belirten İbrahim Arslan’ın gelini Aysel Arslan, "Bu tekerlekli sandalyeyi alma çaremiz yoktu. Bunu bize gönderdiler, bana en büyük yardımı yaptılar. Tekerlekli sandalye yokken babamı her yere sırtımda götürmek zorunda kalıyordum. Babam da evde oturmaktan sıkılıyor. Bir komşu görse iki dakika bir şeyler konuşsa kendisi de rahatlıyor. Ama şimdi bu tekerlekli sandalye istediği yere götürür, getiririm. Benim çektiğimi kimse bilemez" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!