Mezitli Belediyesi Su Parkı rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

Mezitli Belediyesi Su Parkı rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2019 11:34

Mezitli Belediyesi Su Parkı rekor kırdı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’de yaz sıcaklarının vazgeçilmez mekânlarından birisi olan Mezitli Belediyesi Su Parkı, Kurban Bayramı boyunca serinlemek isteyenlerin vazgeçilmez mekanı oldu.
Yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte kapılarını vatandaşlara açan Mezitli Belediyesi su parkında bir günde 1350 kişi serinliğin ve eğlencenin adresi su parkına girebilme şansı yakalarken çok sayıda vatandaşta kapıdan dönmek zorunda kaldı. Bayram tatilinin uzatılmaması nedeniyle tatil yörelerine gidemeyen vatandaşlar serinlerken, Su Kafenin birbirinden leziz yemeklerini tattı.
Çocuk ve büyük havuzu, oyuncak grupları, kafeterya, soyunma odaları ve duşları içinde barındırması nedeniyle yediden yetmişe her yaştan vatandaşa hitap edebiliyor. Vatandaşlar, aileleri ile birlikte huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebildikleri Mezitli Belediyesi Su Parkını tercih ettiklerini ifade ederek, "Ancak lüks otellerde ve büyük tatil köylerinde bulabildiğimiz imkanları Mezitli Belediyesi sayesinde evimizin hemen yanında bulabiliyoruz. Ayrıca ailecek vakit geçirmek içinde son derece ekonomik ve güvenle serinleyebilmemiz için çok temiz suyu var" dedi.
Mersinlilerin su parkını tercih etmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Denizle iç içe yaşayan Mersinliler serinlemek için yüzmeyi tercih ediyor. Su parkımız, havuza girme imkanı bulamayan vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Vatandaşlarımıza doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryamız güzler yüzlü personeli ile hizmet veriyor. Güvenlik kameraları, duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Okulların açıldığı tarihe kadar havuzlarımız ve Su Kafemiz hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!