MESKİ'ye genel müdür ataması

Güncelleme Tarihi:

MESKİye genel müdür ataması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2019 15:20

MESKİ'ye genel müdür ataması

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İnşaat Mühendisi Alaeddin Alkaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'ne atandı.
Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ Genel Müdürlüğü görevine Alaeddin Alkaç’ı atadı. Alkaç, kentte gelerek, MESKİ Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Can Taşkın’dan devraldı. Alkaç ilk gününde, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman, MESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Leman Akkaş ve Tayfun Çalışkan, Genel Müdür Yardımcıları Can Taşkın, İrfan Korkmaz ve Ali Yılmaz ile tanışmalarının ardından Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte MESKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve çalışanlarıyla tanıştı.
Mersin’deki en önemli önceliğinin altyapı eksikliğini belirleyip, en kısa zamanda çözüme kavuşturmak olacağını ifade eden Alkaç, "Bugüne kadar özel sektör, İller Bankası, İSU Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulundum. Bu kurumlarımızdaki mesai arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonra da başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve mesai arkadaşlarımla birlikte kentte daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca birlikte çalışacağım ve tecrübelerinden istifade edeceğim Genel Müdür Yardımız Sayın Taşkın’a da bugüne kadar yürüttüğü hizmetlerinden dolayı candan teşekkür ediyorum. Amacım, kendisinin hep yukarılara çıkarttığı çıtayı, daha da yükseğe taşımak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in vizyon ve misyonuna paralel olarak 5 yıl içinde Mersin’in hak ettiği güzel ve kaliteli hizmeti yapmaya kararlıyız"dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!