Lionsların yeni hizmet evi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Lionsların yeni hizmet evi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 13:50

Lionsların yeni hizmet evi açıldı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesindeki Anıt Lions Kulübü Derneği'nin yeni hizmet evi düzenlenen törenle açıldı.
Açılışa Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Şevket Can, Lions 118 U Genel Yönetmeni Berna Ateşoğlu, Adana ve Mersin'deki kulüp başkanları ve üyeler katıldı. Törende konuşan derneğin Dönem Başkanı Müge Yarman, "29 Mart 2018'de büyük sevinçle ve özveri ile aldığımız hızmet evine donatmaya başladık. Kulübümüzde, ben-sen değil biz olarak el ele hareket edip güç güç bulduk. Bu güçle enerjimiz sinerjiye dönüştü. Her zaman olduğu gibi yerel ve genel yönetimlerimizden büyük destekler aldık. 2018-2019 hizmet dönemimizde de kanatlarımızı iyiliğe, yeniliğe ve vefaya açıyoruz" dedi.
Kaymakam Ünal ise Lions'ların önemli STK'lar olduğuna dikkat çekerek, "Bu tür hizmet anlayışı ile sırf insana hizmet eden aslında bizim gibi idarecilere de yardımcı olan kuruluşlardır. Biz onlara her zaman destek çıkmaya yardımcı olmaya birlikte çalışmaya hazırız" ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Şevket Can da yeni hizmet evinin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu yeni hizmet binasında projelere, hizmetlere ve iyilikseverliklerine devam edeceklerine inanıyorum. Biz de yerel yönetim olarak muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, oda, dernek ve kulüp yönetimleriyle şehrimizi birlikte yönetiyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Anıt Lions Kulübümüzün yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, Yarman tarafından Kaymakam Ünal ve Başkan Can'a plaket takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!