Erkekler Salon Hokey 1’nci ligi Mersin'de sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Erkekler Salon Hokey 1’nci ligi Mersinde sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 11:46

Erkekler Salon Hokey 1’nci ligi Mersin'de sona erdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen 2018-2019 sezonu Erkekler Salon Hokey 1’nci lig maçları sona erdi.
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Yenişehir Spor Salonu’ndaki müsabakalarda, 8 takımdan 96 sporcu mücadele etti. Tek devreli lig sistemiyle oynanan Erkekler Salon 1’nci ligde aldığı 6 galibiyet ve bir beraberlikle 18 puana ulaşan Malatya Hokey şampiyon olurken, Malatya Hokey ile aynı puana sahip olan Gaziantep Doruk SK averajla ikinci oldu.
Bu sonuçlarla birlikte Malatya Hokey SK ve Gaziantep Doruk SK ligde ilk iki sırayı alarak 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkını elde etti. Ligde oynanan son maçın ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon olan Malatya Hokey SK, 2’nci olan Gaziantep Doruk SK ve 3’ncü olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi SK’nün kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Hokey Federasyonu Temsilcisi Mustafa Güven ve Yenişehir Spor Salonu Tesis Amiri Mehmet Aksu tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!