Emniyet Müdür Şahne, muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdür Şahne, muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2019 14:31

Emniyet Müdür Şahne, muhtarları dinledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde düzenlenen huzur toplantısında İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, vatandaşın emniyetten taleplerini dinlemek amacı ile Mezitli ilçesinde mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya geldi.
İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Trafik, Asayiş gibi birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda dikkat çeken en önemli konu narenciye hırsızlığı oldu. Alınan önlemlerden ve 24 saat devriye ekiplerin gezmelerinden çok memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları emniyete teşekkür etti.
İl Emniyet Müdürü Şahne de; "Bahçelerin bulunduğu alanlarda en küçük hırsızlığa teşebbüse işlem yapacağız. Hiç kimsenin bir başkasının malına zarar vermeye hakkı yok. İnşallah alacağımız bu tedbirlerle bu konuda yaşanan sıkıntıları bitireceğiz" ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Şahne, verimli bir toplantı yaptıklarını, vatandaş ve muhtarlar ile işbirliği toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!