Büyükşehir personeline proje döngüsü eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir personeline proje döngüsü eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2019 14:23

Büyükşehir personeline proje döngüsü eğitimi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN Büyükşehir Belediyesi personeli, ‘Proje Döngüsü Eğitim Programı’na katılırken, 30 saatlik sertifikalı eğitimin ardından Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak sınav sonrası başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilecek.
Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 2019 Yılı Hizmet İçi Sertifikalı Eğitim Programı kapsamında yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilen Proje Döngüsü Eğitimi, 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan eğitim, CMI Danışmanlık A.Ş. Eğitmeni Esra ÜZEL Yüncüler tarafından verildi.
Eğitim programında, proje kavramı, ulusal ve uluslararası hibe destekleri, proje geliştirme metodu olarak mantıksal çerçeve yaklaşımı, genel hedeflerin ve proje amacının yazımı, proje faaliyetleri ve beklenen sonuçların tespiti, hibe başvuru rehberinin doğru analizi gibi önem taşıyan hususlar aktarıldı.
Eğitimde, proje yönetim yapısının oluşturulması, proje değerlendirme süreci, kalkınma ajanslarının sağladığı destekler, kalkınma ajanslarının hibelerine başvuru ve değerlendirme süreci, problem analizi, mantıksal çerçeve matrisi, proje başarı göstergeleri ve doğrulama kaynaklarının tespiti ve yazımı, projelerde risk analizi gibi bilgiler paylaşıldı. Ayrıca eğitim kapsamında vaka çalışması örnek proje incelemesi, değerlendirme süreçleri ve problem analizi gibi birçok da konu ele alındı.
Büyükşehir Belediyesi’nin bütün daire başkanlıklarına bağlı proje ile ilgili personelin katıldığı 30 saatlik sertifikalı eğitim sonunda Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak sınav sonrası başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!