Büfeciler ve Kantinciler Odası’ndan Kızılay’a kan bağışı

Güncelleme Tarihi:

Büfeciler ve Kantinciler Odası’ndan Kızılay’a kan bağışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 10:28

Büfeciler ve Kantinciler Odası’ndan Kızılay’a kan bağışı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büfeciler ve Kantinciler Odası, Kızılay Haftası kapsamında kan bağışı kampanyalarına destek verdi.
Oda yönetim, denetim kurulu üyeleri, kantinci ve büfeci esnafıyla birlikte Kızılay Kan Merkezi'nde kan bağışında bulunan Büfeciler ve Kantinciler Odası Başkanı Adem Yaşat, kanın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı bu konuda toplumun tüm kesimlerinin duyarlılık göstermesi gerektiğini dile getirdi.
Kızılay’ın, savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye, yaralarını sarmaya çalışan çok önemli bir kuruluş olduğunu belirten Başkan Yaşat, "Kızılay, sadece ülkemiz sınırları içinde değil, dünyanın her bölgesinde, her türlü felaket karşısında insanlara yardım ederek büyük takdir görmüş, Türk milletinin yardımlaşma ve dayanışma özelliğini tüm dünyaya göstermiş çok önemli bir kurumumuzdur" dedi.
Kızılay Haftası kapsamında sosyal bir sorumluluk olan kan bağışı kampanyalarına oda olarak tam destek verdiklerini ifade eden Başkan Yaşat, bu amaç doğrultusunda tüm üyelerini ve vatandaşları Türk Kızılay’ına kan bağışına davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!