'Beni Farket' projesi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Beni Farket projesi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 17:19

'Beni Farket' projesi sona erdi

Haberin Devamı

Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'nce yürütülen 'Beni Farket' projesi kapsamında verilen meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayan 46 kursiyer, sertifikalarını aldı.
Polisevi'nde düzenlenen sertifika törenine Vali Su'nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Mersin'e 52 Sosyal Destek Programı (SODES) projesi için 27 milyon TL'nin üzerinde kaynak aktarıldığını belirten Vali Su, "Bunlar içerisinde sosyal, istihdam, spora yönelik projeler var. Her konuda dezavantajlı gruplarımızın istifade edebileceği çok özel projeler hayata geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğümüz de oldukça başarılı bir şekilde birçok proje ile bu işe katıldı. Bu projeler ilimiz açısından çok değerli" dedi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Şahne tarafından Vali Su'ya teşekkür plaketi takdim edilirken, proje kapsamında açılan meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayan 46 kursiyere sertifikalarını Vali Su, Tuğamiral Gürbüz ve salondaki diğer protokol üyelerinin elinden aldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!