Kızkalesi yollarına asfalt

Güncelleme Tarihi:

Kızkalesi yollarına asfalt
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 12:28

Kızkalesi yollarına asfalt

Haberin Devamı

Ali Rıza EREN/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Erdemli ilçesine bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi Mahallesi’nde yeni açılan ve hali hazırdaki yollar belediye ekipleri tarafından asfaltlanmaya başlandı.
Büyükşehir yasasıyla belde statüsünden mahalleye dönüşen Kızkalesi'nde ulaşım konusunda sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçen Erdemli Belediyesi, bu bölgede asfaltlama öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalar tamamlandığında Kızkalesi'nde asfalt serilmeye başlayacak.
Erdemli'nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Eksiklerini tespit ettiğimiz Kızkalesi'nde asfalt alt yapı temel hazırlıklarımız sürüyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak bu bölgede de asfaltı vatandaşlarımızın ayağına sereceğiz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, muhtarlarımıza, bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!