Çocuklar özel spor eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar özel spor eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 12:13

Çocuklar özel spor eğitimi

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Erdemli ilçesinde Belediye Spor Merkezi’nde çocuklara yönelik devam eden sportif faaliyetler büyük ilgi görüyor.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye Spor Merkezi'nde çocuklara yönelik yapılan eğitime katıldı. Spor eğitmeni Ebrule Türer ile görüşen ve çocuklara çikolata dağıtımında bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için her alanda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
En önemli görevlerinden birinin de, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade eden Başkan Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çocukların yetişmesi adına lise ve üniversite hazırlık kursları ile kreş merkezi kurduklarını kaydeden Tollu, "Vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesi adına her konuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de evlatlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!