Anamur'a yeni sağlık merkezi

Güncelleme Tarihi:

Anamura yeni sağlık merkezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 16:05

Anamur'a yeni sağlık merkezi

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Anamur ilçesinde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Opr. Dr. Yusuf Taner Kafadar'ın oluşturduğu doğumhane düzenlenen törenle hizmete girdi.
Bahçelievler Mahallesi'ndeki merkezin açılışına Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, İlçe Sağlık Müdürü Cem Adil, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Opr. Dr. Yusuf Taner Kafadar, "4.5 yıl Anamur Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra başka bir yere gitmek istemedik. Böyle bir muayenehane açarak Anamurda kalmaya kadar verdik. Bu kararı alırken eşim başta olmak üzere aile fertlerinin de büyük etkisi oldu. Yıllar sonra bir doğum merkezi ve bir tüp bebek merkezi açabilirim. Anamur bunu hak ediyor" dedi. Kaymakam Mehmet Kurdoğlu ile Belediye Başkanı Mehmet Türe ise iyi dileklerini ileterek, merkezin hayırlı olması temenni etti. Konuşmaların ardından protokol üyelerince merkezin açılış kurdelesi kesildi.

GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!