Anamur’a kanalizasyon şebekesi

Güncelleme Tarihi:

Anamur’a kanalizasyon şebekesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 14:25

Anamur’a kanalizasyon şebekesi

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) tarafından Anamur ilçesinde planlanan 50 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin inşaatı başladı.
Ören Mahallesi’nde başlayan şebeke inşaatı vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Ekipler çalışmalarını sürdürürken Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin, yıllardın mahallenin kanayan bir yarası olan kanalizasyon şebekesinin inşaatını başlattığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile MESKİ Genel Müdürü Baha Gönhan Güngördü’ye teşekkür etti.
Mahallenin 14 kilometre karelik alanda 50 kilometre kanalizasyon şebekesinin döşeneceğini ifade eden Muhtar Şahin, bunun ilk 15 kilometreli bölümünün ihale edilerek çalışmalara başlanıldığını söyledi. Kendisinin de projeyi yakından takip ettiğini kaydeden Muhtar Şahin, bu projenin Ören’e yakışır bir yatırım olduğunu dile getirdi.
15 kilometrelik ilk ihalenin hayata geçirilmeye başlandığını ve ardından 15 kilometre için başlanılacağını kaydeden Şahin, son etapta ise 20 kilometrelik bölümün tamamlanarak 8 bin kişilik Ören Mahallesinin kanalizasyon şebekesinin çözüme kavuşturulacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!