Huzurkent’e yeni park

Güncelleme Tarihi:

Huzurkent’e yeni park
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2019 13:01

Huzurkent’e yeni park

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Huzurkent Bahşiş Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı ve yeşil alan kazandırılması için çalışmalara başladı.
Geçtiğimiz hafta içinde Huzurkent’i ziyaret ederek, hem sahadaki ekiplerin çalışmalarını yerinde denetleyen hem de mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde, belediyeye ait 3 dönümlük araziyi de incelemişti. Bahşiş sakinleri, alanın çocuk parkı ve yeşil alana dönüşmesini talep ederek, Başkan Gültak’tan destek istemişti. Yanındaki yetkililerden arazi ile ilgili bilgi alan Başkan Gültak, çalışmaların en kısa süre içinde başlatılması için ekiplere talimat verdi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hemen harekete geçerek, Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde bulunan ve yıllardır atıl vaziyette duran belediyeye ait 3 dönümlük araziyi; çocukların gönüllerince eğlenebileceği, vatandaşların da dinlenebileceği bir parka dönüştürmeye başladı. Parkın yapımı tamamlanınca, içerisinde çocuk oyun gurupları, kamelyalar, banklar ve aydınlatma direkleri olacak.
Akdeniz sınırlarında bulunan ve zaman içinde eskiyen parkları yenilemek için ekiplerin sürekli çalıştığını belirten Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, uygun alanlara da yeni parklar yaparak vatandaşlara kazandıracaklarını anlattı. Başkan Gültak, "Vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getirmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Amacımız, Akdeniz’i, parkları, yeşil alanları ve diğer doğal varlıkları ile çok daha güzel, düzenli ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek. Geçmişte unutulan, ihmal edilen insanlarımızın ve yerleşim yerlerimizin ihtiyacını duydukları hizmet ve projeleri bir bir hayata katacağız. Akdeniz ilçesini, insanlarımızın göç edip kaçtığı değil, tersine, tercih ettiği bir cazibe merkezine dönüştürmek için aralıksız çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!