Başkan Gültak, borçlanma yetkisini aldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gültak, borçlanma yetkisini aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2019 12:52

Başkan Gültak, borçlanma yetkisini aldı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediye Meclisi, çeşitli alt ve üstyapı hizmet ve projeleri için İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira tutarındaki borçlanma yetkisi için Başkan M. Mustafa Gültak’a yetkiyi oybirliğiyle verdi.
Akdeniz Belediye Meclisi toplantısı belediye konferans salonunda gerçekleşti. Başkan Mustafa Gültak, şehir dışında olması nedeni ile  toplantıya katılamazken; Meclis Başkanvekili Ali Tanrıverdi Başkanlığı’nda oturum gerçekleşti. Yoklama ile başlayan toplantıda, bir önceki birleşim tutanak özeti kabul edildi.
Meclis’in 3 ve 4’üncü gündem maddelerinde ise, bir önceki toplantıda komisyonlara havale edilen 'Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına dair Yönetmelik' hükümlerine göre düzenlenen otopark bedelleri ile ‘Memur iptal-ihdas cetvelleri’ ile ilgili komisyon raporları, Meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Hizmet ve projeler için Başkan Gültak’a borçlanma yetkisi oybirliğiyle kabul edildi
Meclis’in 5 ve 6’ıncı gündem maddelerinde ise, bir önceki Meclis oturumunda gündeme gelen ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a, İller Bankası’ndan toplam 15 milyon lira kredi kullanma yetkisi verilmesini öngören maddeler görüşüldü.
Görüşmeler sonunda, Akdeniz’de altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların yenilenmesi, yeni yollar açılması, asfalt kaplama, bordür, karo ve kilitli parke alımı, yeni çocuk oyun grupları, modern spor aletleri, aydınlatma, çöp kovaları ve bank alımı için Başkan Gültak’a İller Bankası’ndan toplamda 15 milyon TL borçlanma yetkisi Meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!