Akdeniz’de yeni sokaklar açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de yeni sokaklar açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2019 11:46

Akdeniz’de yeni sokaklar açılıyor

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Belediyesi; imarlı yol ve sokak açma çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Huzurkent Köselerli Mahallesine çıkarma yapan fen işleri ekipleri, bölgede 2 bin metre uzunluğunda toplam 7 sokak açtı.
Akdeniz Belediyesi; merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyduğu hizmet ve çalışmaları ulaştırarak, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çiftçilerin ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve yetiştirdikleri ürünlerini iç ve dış pazara rahatlıkla ulaştırmalarını sağlamak için bahçe yollarının yanı sıra, imarlı yollar da açıyor.
Geçen haftalar içinde; Akdam, Esenli, Hal, Hebilli, Şakir Gülmen ve Yukarı Burhan ve daha birçok kırsal bölgede, kilometrelerce uzunlukta yeni arazi yolları açan fen işleri ekipleri; Başkan Gültak’ın talitamıyla; son olarak Köselerli Mahallesi’nde imarlı yol ve sokak açma çalışmasına başladı. Ekiplerin çalışması sayesinde Köselerli’de toplam 2 kilometre uzunluğa sahip 7 adet sokak açılmış oldu.
Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediyenin bütçe ve kaynaklarını; vatandaşların ve ilçenin geleceği için kullandıklarının belirterek, "Vatandaşların yaşadığı sıkıntı ve sorunları çözmek için ekiplerimiz kesintisiz görev başında. Halkımıza söz verdik, sözümüzde duruyoruz. Kent merkezinin yanı sıra, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın, ihtiyacını duydukları bütün hizmet ve çalışmaları eksiksiz ve zamanında yerine getireceğiz. Gönül belediyeciliği ilkesiyle; Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren, insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!