Midyat'ta başarılı kadınlara sertifika

Güncelleme Tarihi:

Midyatta başarılı kadınlara sertifika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2019 09:47

Midyat'ta başarılı kadınlara sertifika

Haberin Devamı

Mehmet Halis İŞ/ MİDYAT(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Midyat ilçesinde açılan elde kurdele işi, mis sabun üretimi ve tahta ile kumaş boyama kurslarına katılan kadınlara sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı. 
Midyat Halk Eğitim Merkezi'nce kadınların istihdamını sağlamak amacıyla açılan elde kurdele işi, mis sabun üretimi ve tahta ile kumaş boyama kursu tamamlandı. Kursa katılarak başarı elde eden 30 kadına sertifikaları, Midyat Kaymakamı Kaymakam Tekin Dündar'ın katımıyla verildi.
Sertifika dağıtım töreninde konuşan Midyat Kaymakamı Tekin Dündar, kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, "Hocalarımız değerli kursiyerleriyle birlikte büyük emekler vererek güzel işlere imza attılar. Umarız ki bu çalışmalar daha da devam eder. Bunların artması, daha da çok kişiye, vatandaşımıza ulaşması noktasında bizde Kaymakamlık olarak, milli eğitim olarak, halk eğitim olarak, devlet olarak kısacası vatandaşlarımızın ve bu tür merkezlerimizin yanındayız. Yeter ki sanat icra edilsin, zanaat öğrenilsin" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!