Salihli Rotary'den cezaevi kütüphanesine kitap bağışı

Güncelleme Tarihi:

Salihli Rotaryden cezaevi kütüphanesine kitap bağışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 12:10

Salihli Rotary'den cezaevi kütüphanesine kitap bağışı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Salihli ilçesinde, Salihli Rotary Kulübü tarafından, ilçedeki ceza infaz kurumu bünyesinde bulunan kütüphaneye 150 kitap bağışında bulunuldu.

Salihli Rotary Kulübü, bünyesinde yaklaşık 2 bin kitap bulunan Salihli T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na 150 kitap bağışladı. Şehit Ahmetalp Taşdemir Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda bağış nedeniyle düzenlenen törene katılan cezaevi kurum öğretmeni Hakan Balcı, kitaplar için teşekkür etti. Salihli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Orhan Babayiğit ise "Maalesef toplumumuzda inanılmaz ölçüde okuma yetersizliği var. Buraya kitap bağışlamak bir keyifti" dedi.

Cezaevi Savcısı Günay Erkan ise, "Salihli Rotary Kulübü'ne gerek çeşitli dönemlerde yaptıkları katkılardan gerekse bugün gerçekleştirilen kitap bağışından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cezaevi Müdürü Erkan Keskin de, "Rotary Kulübü ile yaptığımız işbirliği devam ediyor. Kulübün, çocuk oyun alanından ziyaretçi bölümüne sağlanan katkılara kadar birçok önemli hizmeti oldu. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda Rotary Kulübü Dönem Başkanı Orhan Babayiğit'e, katkılarından dolayı Cezaevi Savcısı Günay Erkan tarafından plaket takdim edildi.

Program, Ankara'da ceza infaz kurumları arasında düzenlenen badminton turnuvasında derece elde eden hükümlüler ve eğitmenlere belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Emre SAÇLI /SALİHLİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!