Kermes geliri kanser hastalarına

Güncelleme Tarihi:

Kermes geliri kanser hastalarına
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2019 16:37

Kermes geliri kanser hastalarına

Haberin Devamı

MANİSA'da, 'Güçlü bir el mutlu bir nefes' adı altında kermes düzenlendi. Kermesteki ürünlerin satışından elde edilen gelirin kanser hastaları ile hasta yakınlarına ve burs için tıp fakültesi öğrencine aktarılacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) işbirliğiyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Kanser hastaları ve hasta yakınlarını desteklemek amacıyla Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu'nda kermes düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İdari Mali Hizmetler Şube Müdürü Hasan Torun ve Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Ahmet Kaplan, kermesi ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Saadet Koşmaz'dan bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün'ün böyle anlamlı faaliyetlere hassasiyetle yaklaştığını belirten Özcan, kermese emek veren gönüllülere teşekkür etti.

Ergün'e teşekkür eden BÜKSEV Başkanı Koşmaz, "Bugün buradaki kermesimizde gönüllülerimizin yaptığı ürünleri satarak gelir elde ediyoruz. Elde edilen gelir de kanser hastaları ve hasta yakınları ile tıp fakültesi öğrenci burslarına aktarılıyor" dedi.

MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!