İlk fidanı Başkan Çelik ve çocuklar dikti

Güncelleme Tarihi:

İlk fidanı Başkan Çelik ve çocuklar dikti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 14:48

İlk fidanı Başkan Çelik ve çocuklar dikti

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kurumu tarafından Kuşlubahçe Mahallesi 4226 Sokak'ta yapılacak olan 5 bin metrekarelik yeşil alan çalışmasını yerinde inceledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Kuşlubahçe Mahallesi'nde yapımına başlanan park ve yeşil alan çalışmalarını kontrol etti . 5 bin metrekarelik alanda başlayan çalışmalar hakkında teknik personellerden bilgiler alan Başkan Çelik, "Kuşlubahçe Mahallemizdeki imar planında yeşil alan olarak gözüken bu 5 dönümlük alanda bir çalışma başlattık. 200 kamyonluk bir dolgu çalışmasını tamamladık. Bu alana 1000 Toros Sediri Ağacı dikimini gerçekleştireceğiz. Yeşil alanın bir kısmına bir çocuk oyun grubu montajını da yaptık. Çocuklarımız burada rahatlıkla oynayabiliyorlar. Ağaçlandırma çalışmalarının ardından bu büyük alanda yürüyüş yolları, kamelyalar ve oturma bankları çalışmalarını yapacağız. 5 bin metrekarelik bu büyük alan Kuşlubahçe Mahalle halkımızın rahatlıkla gelip vakit geçirebileceği büyük bir alan olacak. Yeşil alanımızın ilk ağaçlarını da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile birlikte diktik. Bu güzel alanımızı geleceğimize emanet edeceğiz. Onlarda daha da güzelleştirip geleceğe taşıyacaklardır" dedi.

Başkan Çelik, incelemelerin ardından mahalle halkına çikolata ikram ederek vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF   

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!