Sağanağın olumsuz etkilediği Demirci yollarında çalışma

Güncelleme Tarihi:

Sağanağın olumsuz etkilediği Demirci yollarında çalışma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2019 15:07

Sağanağın olumsuz etkilediği Demirci yollarında çalışma

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir ekipleri, hafta içi sağanak yağmurdan etkilenen Demirci ilçesindeki bazı mahallelerin yollarında, bakım ve onarım çalışması yaptı.

Demirci'nin Mahmutlar, Yeşiloba, Yeşildere, Kuzuköy, Kovancı, Kazancı, Sağnıç ve Öksüzlü mahallelerinde hafta içinde etkili olan şiddetli sağanak yağmur, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Özellikle menfezlerin tıkanması nedeniyle yollar suyla dolup taştı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, personelini seferber ederek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışma başlattı. Yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Demircili vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hızla çalışma başlattık. Kısa sürede hasar oluşan yerlerde gerekli onarımları tamamlayacağız. Demircili hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Büyükşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!