Özel çocuklar için pasta kesildi

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklar için pasta kesildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 16:08

Özel çocuklar için pasta kesildi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Akhisar ilçesinde, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde down sendromlu çocuklar için pasta kesildi.

Akhisar Down Sendromu Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü için etkinlik düzenledi. Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Akhisar Adalet Komisyonu Başkanı Salih Pehlivanoğlu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Hasta ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Suudi Arslan, İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Programda down sendromlu çocuklar için protokol üyeleriyle birlikte pasta kesildi. Dernek Başkanı Neşe Çalışkan, "Biz burada kutlama niyetinde değil, çocuklarımızın ne kadar özel olduğunu göstermek amacıyla farkındalık oluşturmak istedik. Bugün bizleri kırmayıp özellikle buraya gelen protokol üyeleri bizlere bir kat daha özel olduğumuzu hissettirdi. İyi ki varsınız, çocuklarımız ve ailelerimiz adına çok mutlu oldum. Çünkü sizler varsanız bizler bir şey yapabiliriz" dedi.

Özel çocuklarla birlikte olmaktan keyif aldıklarını altını çize Kaymakam Sabit Kaya ise "Bugün burada down sendromlu çocuklarımızın farkındalığını biraz daha arttırmak, onlara nasıl yardımcı olabiliriz diye fikir alışverişi yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu çocuklar, bizim çocuklarımız" dedi.

AKHİSAR (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!