Başkan Polat'tan, öğrencilere hediye

Güncelleme Tarihi:

Başkan Polattan, öğrencilere hediye
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2019 16:35

Başkan Polat'tan, öğrencilere hediye

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan tarihi çizgi romanları Selçuk İlkokulu öğrencilerine dağıttı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye olarak eğitime destek amaçlı hazırlamış oldukları çizgi romanların dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çocuklarımızın ecdadımızı tanıması, tarihimizi öğrenmeleri çok önemli. Bizler Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, öğrencilerin Malatya'mızı tanımaları ecdadımızı öğrenmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Yeni kuşakların geçmiş kuşaklarla bir arada olması, o kültürü öğrenmeleri gelecekleri için çok önemli. Bu kapsamda tarihi çizgi romanlar hazırladık ve bugün öğrenci kardeşlerimize dağıttık. Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuk İlkokulu tarafından hazırlanan 'Dede ile Torunu Buluşturuyoruz' adlı proje çok başarılı. Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, yönetici kardeşlerimi ve özellikle bu işin mihmandarlığını yapan öğretmen kardeşlerimizi kutluyorum" dedi.
Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, "Çocuklarımızın özellikle X- Y- Z kuşağı olarak belirlenen, X ve Z kuşağını birleştirecek olan 'Dede ile Torunu Buluşturuyoruz' adlı projemizi başlattık. Başkanımız öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Çocuklarımızın geçmiş ve gelecekleri arasında bir köprü oluşturmalarını sağlayacak şekilde eğitim öğretim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu projemizin asıl amaçlarından bir tanesi kültürümüzü ve değerlerimizi çocuklarımıza yaşatabilmektir. Bu projemiz, güzel bir örnek olacak ve güzel dönütleri olacak diye düşünüyoruz. Bizleri destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a ve projede görev alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!