TÜSİAR'ın anketinde Başkan Tutal'a 53.22 evet oyu çıktı

Güncelleme Tarihi:

TÜSİARın anketinde Başkan Tutala 53.22 evet oyu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 12:09

TÜSİAR'ın anketinde Başkan Tutal'a 53.22 evet oyu çıktı

Haberin Devamı

Yaşar COOŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) -TÜSİAR Araştırma ve Danışmanlık Merkezi tarafından Seydişehir’de  yerel seçimi anketi yapıldı.

2019 yılı Yerel seçimlerine aylar kala  TÜSİAR Araştırma ve Danışmanlık Merkezi tarafından nüfusu 400 ve üzerinde olan kırsal ve merkez mahallelerde 2 Bin 100 kişiye Seydişehir’de Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan  memnun olup olmadıkları ve Belediye Hizmetleri  memnuniyeti  soruldu. 2014 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Mehmet Tutal'a oy vereceklerin oranı yüzde 47.70 iken, 2018 Ağustos ayında yapılan anketlerde ise Başkan Mehmet Tutal çıtayı yükselterek Belediye Memnuniyet oranını 64.8'e Mehmet Tutal yeniden aday olursa oy verir misin sorusuna ise  yüzde 53.22 kişi evet dedi.

Seydişehir belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın çalışmalarından memnuniyeti ölçme amaçlı sorulan soruda seçmenlerden alınan cevapların analizi yapıldığında genel olarak başkanın hizmetlerinden Çok memnunum diyenlerin oranında artış gözlendi. Göreve geldiği günden bu güne kadar  hayata geçirdiği projeler ve çalışmalarla halkın memnuniyetini kazanan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sadece AK Parti seçmenlerini kucaklamayıp, Seydişehir'deki tüm siyasi yapı ve Seydişehir  halkını kucaklayan kişiliğiyle oyunu artırarak ilçe halkının takdirini kazandı.

 FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!