Başkan Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 09:45

Başkan Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya) (DHA)- SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri okullarında ziyaret etti.
Belediye başkanı olmadan önce uzun yıllar Seydişehir'deki farklı okullarda öğretmenlik yapan Mehmet Tutal, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu söyledi. İlçe merkez ve mahallelerindeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Mehmet Tutal, 
"İçinizden birisi olarak görevimizde 5 yılımızı doldurmak üzereyiz. Allah razi olsun eğitim camisi olarak bizlere çok büyük destek verdiniz. Göreve geldik. Bugün neredeyse Seydişehir'in her yerini yeniledik. Sizlere layık olma noktasında ciddi gayretlerimiz oldu. Bizler çalışıyoruz. Birçok hizmetler veriyoruz fakat bunların korunması, kollanması noktasında çok ciddi anlamda eğitim verilmesi gerekiyor. Öğretmenlik zor bir görev. Derse giriyorsunuz ve dersin her saniyesini doldurmak zorundasınız. Masum, temiz, yaratılmışa en uygun şekilde hayatını devam ettiren kirlenmemiş dimağlarla uğraşıyoruz. Dolayısıyla zor olmasına rağmen en şanslı meslek guruplarından birisi öğretmenlik. Ben bu noktada gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum."dedi. Başkan Tutal, öğretmenlere çiçek takdim etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!